Δράσεις

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑ. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Μετά το πρόσφατο Δελτίο Τύπου μας (18 Νοεμβρίου 2020), έρχεται σήμερα και η επιβεβαίωση δια στόματος του Γενικού Διευθυντού της ΕΔΑΘΕΣΣ για κάτι που πριν έναν χρόνο δεν υπήρχε στον προγραμματισμό της να γίνει.

Φυσικό Αέριο στο Δρυμό, στη Λητή και το Μελισσοχώρι το 2022

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά από μήνες συντονισμένων ενεργειών και εύστοχων αιτημάτων της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού και ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν τον Δρυμό ο στόχος μας που ήταν να ενταχθούν τα χωριά μας (Δρυμός, Λητή και Μελισσοχώρι) στο Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου γίνεται πραγματικότητα.

Τα αστικά λεωφορεία θα πηγαίνουν στο Βαρδάρη έως το τέλος του 2020
Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού αλλά και γενικότερα ολόκληρης της Μυγδονίας, μετά από ενέργειες της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού σύντομα γίνεται πράξη.
H σύνδεση του Δρυμού και με το Δίκτυο διανομής Φυσικού Αερίου γίνεται πράξη.

Μετά από μήνες συντονισμένων ενεργειών και εύστοχων αιτημάτων της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού και ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν τον Δρυμό ήρθε η πολυπόθητη απάντηση, ότι το πρώτο βήμα και σημαντικότερο για την σύνδεση του χωριού μας, και στην συνέχεια των άλλων όμορων χωριών, με το δίκτυο αγωγών φυσικού αερίου της ΕΔΑΘΕΣΣ γίνεται πραγματικότητα.

Εργασίες κοπής χόρτων εντός του οικισμού.

Από σήμερα Δευτέρα 25/05/2020 στο Δρυμό, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ωραιοκάστρου θα διαθέσει συνεργείο του Τμήματος Πρασίνου με τρία χορτοκοπτικά μηχανήματα και αντίστοιχο προσωπικό για εργασίες κοπής χόρτων εντός του οικισμού.

Ξεκίνησε η υλοποίηση της υπ΄αριθ. 46/2020 μελέτης συντήρησης- αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας Δρυμού με αδρανή υλικά.

Με την κατάθεση στο Δήμο των υπ΄αριθ. 46/2-5-2020 και 65/15-5-2020 εγγράφων μας για την συντήρηση αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας του Δρυμού, και τη στήριξη και αρωγή τόσο του Δημάρχου Ωραιοκάστρου

Η μοναδική λύση για την αποτροπή της αργυλοληψίας στην Καμάρα Δρυμού

Το πρώτο θετικό βήμα έγινε, καθώς στην προχθεσινή συνεδρίαση του τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού, με ομόφωνο ψήφισμα πάρθηκε η απόφαση να μην επιτραπεί σε κανένα εργολάβο η αργυλοληψία από την Καμάρα Δρυμού.

Με όραμα για τον τόπο μας και με εθελοντικό χαρακτήρα συνεχίζεται για Δεύτερο Σαββατοκύριακο η Τοπογραφική Αποτύπωση.

Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού πιστή στις δεσμεύσεις της και στο προεκλογικό της πρόγραμμα (5η θεματική ενότητα - Υποδομές), μετά από την #τεχνικοοικονομική_μελέτη που έκανε και κατέθεσε τον Φεβρουάριο του 2020 για την διάθεση μέσω δικτύου #φυσικού_αερίου στην περιοχή μας

Πράσινο φως από το Ελεγκτικό για τη σύμβαση ΟΣΕΘ – ΚΤΕΛ

Το «πράσινο φως» έδωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη σύμβαση μεταξύ του ΟΣΕΘ και των ΚΤΕΛ, στα οποία ανατίθεται το 1/3 του συγκοινωνιακού έργου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατικού κοινού.

Φθορές και τις βλάβες στα υδροστόμια πυρκαγιάς Δρυμού σας θέσεις Ηρώων

Με το υπ' αριθμ. 21387/Φ.702.8/29-10-2019 έγγραφο η Πυροσβεστική Υπηρεσία σας καλεί να επισκευάσετε τις φθορές και τις βλάβες στα υδροστόμια πυρκαγιάς Δρυμού σας θέσεις Ηρώων, Σιλό και οικίας αεροπόρου.

Ποιότητα του πόσιμου νερού στην περιοχή μας

Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού συγχαίρει το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού για την διοργάνωση της επιστημονικής εσπερίδας

Η περιοχή της Καμάρας ξαναμπαίνει στο στόχαστρο για να γίνει μια ανοιχτή πληγή στα βόρεια του Δρυμού!

Σε απόσταση μόλις 1.500m από τον Δρυμό, θα ανοίξει ένα νέο οικολογικό πρόβλημα που σαν συνέπεια θα έχει την υποβάθμιση της ζωής του χωριού!

Επίσκεψη στην Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού, βλέποντας το πρόβλημα να συνεχίζεται με την ύδρευση του χωριού μας αυτή την εποχή, προέβη σήμερα σε επίσκεψη στην Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας